Frække ordsprog lyserød dildo

frække ordsprog lyserød dildo

Da jeg skulle væk på weekend, havde jeg gemt den langt ind i skabet. Det skulle dog vise sig, at den var særdeles følsom, for der skulle ikke mere end et lille skub til, før vibratoren gik i gang. Og det skete selvfølgelig. Min årige lillebror undrede sig over den brummende lyd og gik på jagt for at finde synderen.

Da jeg kom hjem, puffede han til mig og hviskede: Fra sexet til kikset. De havde moret sig gevaldigt med at sætte håndjernene om dildoerne og spændt dem fast til wiren til nogle halogenspots i loftet. Da min datter kom hjem fra skole, hang der to dildoer og brummede i loftet! Hun blev bange og løb ind til naboen, der ringede efter politiet. Så da min kæreste kom hjem, stod vores datter, naboen og politiet i stuen, mens dildoerne brummede lystigt over deres hoveder.

Han gik fuldstændig i panik og forsøgte først at hive alle stik ud af stikkontakterne, før han til sidst kom i tanke om at slukke på dildoerne. Engang ville jeg bruge den sammen med en mand, jeg lige havde mødt — men desværre havde han ikke helt forstået konceptet. Han prøvede simpelthen at proppe den op i mig med den forkerte ende først — altså den ende med skruedimsen på.

Det var meget kikset og ikke særligt behageligt! En dag på en sexmesse faldt vi over et gummilagen, som vi syntes var vildt smart. Så kunne vi massere hinanden og fedte med olier, uden at det svinede.

Men det viste sig, at det var utroligt kikset. Vi enten gled rundt eller hang fast på det. Og så larmede det, når vi havde sex på det.

Dagen efter havde jeg lykkelig glemt alt om, at viceværten skulle komme og fikse mit toilet. Jeg lå på sofaen og hyggede mig med min nye dildo, da det ringede på døren. Jeg skyndte mig at få bukserne på og glemte i min forvirring alt om dildoen. Jeg lukkede viceværten ind, og da vi gik gennem stuen for at komme ud på badeværelset, opdagede han dildoen, som lå på gulvet. Han blev kogende rød i hovedet, mens jeg skyndte mig at vise ham ud på badeværelset.

Og så susede jeg hen og sparkede dildoen ind under sofaen. Vi kunne ikke blive enige om, hvilken farve den var, så til sidst hentede hun den for at vise, at den altså var pink. Hun lagde den fra sig på et skab i stuen og tænkte ikke mere over det. Et par dage efter bestillingen fandt jeg pakken på min seng - åben! Min mor kom ind og fremstammede fortvivlet, at hun troede, den var fra bogklubben.

Hun havde glædet sig så meget til den roman, at hun bare havde flået pakken op. Til alt held sprang mine forældre til. Da jeg kom hjem, gik det op for mig, at jeg havde glemt mine to dildoer i natbordet. Den ene lå indpakket i en avis i en kasse. Men hvor var den anden? Mine forældre har aldrig sagt noget, og jeg har ikke turdet spørge. Men jeg kan ikke lade være med at frygte, at den er - GYS - endt i deres dobbeltseng. Vi ligger i hans seng, stemningen er god, og jeg er virkelig tændt.

Pludselig siger han, at han har en overraskelse, og hiver noget frem, han har liggende bag sengen. I hans hånd hænger en stor sort strap on-dildo. Jeg tror først, det er for sjov, men han er helt alvorlig, da han spørger, om jeg ikke har lyst til at spænde den på og tage ham bagfra? Fuldstændig rædselsslagen flygter jeg ud af lejligheden. Hvem spørger én, de lige har mødt, om det?!? Jeg brugte den flittigt - måske lidt for flittigt.

For da han kom hjem, havde jeg svært ved at få orgasme under sex. Så jeg sneg min nye bedste ven med i seng og tænkte, at han måske ville synes, det var frækt. Da han opdagede, hvad jeg havde gang i, spurgte han vantro, om den virkelig var bedre end ham?

Og så var han tavs og tøsefornærmet i tre dage. Derefter blev den i skuffen. Der lå min dildo lige under farmors kaffekop. Efter et par timer tog hun af sted, og jeg nåede lige at ånde lettet op, da hun sagde: Du vil også kunne vinde skønne, eksklusive præmier i lækre konkurrencer. Ja tak, jeg vil gerne modtage Womans nyhedsbrev spækket med spændende artikler og markedsføring om Woman via e-mail.

.

Read More